Med eyelash extensions er du sikret det perfekte look til hverdag


Eyelash extensions er nok kommet for at blive, i nogen år ejer børn i hele klode benyttet sig af hair extensions med pæne resultater og nu er muligvis turen kommet til det næste skridt. Man behøver overhovedet ikke meget længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver overhovedet ikke slide sit dankort ved at handle diverse typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel falder af i løbet af et forhold dage. Løsningen på alle disse daglige sysler og problemer er muligvis eyelash extensions, der findes adskillige teknikker og andre længder på eyelash extensions, derfor kan du mixe og matche som i selv drømmer og opnå dét resultat du drømmer da capo. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor burde du kun én gang da capo måneden koncentrere i ifald at få smukke vipper og resten af klokken kan i bruge på at nyde det smukke resultat. tit har lyst til man komme ud for at teknikerne anvender ’single lash’ metoden til at fyldiggøre dine naturlige vipper, ved denne teknik limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. vælger du at få ordnet eyelash extensions vil i først blive omhyggeligt guidet gennem de mangefold potentieller, der findes diverse længder, der oftest ændrer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der forskellige tykkelser på vippe extensions og til sidst kan du blive spurgt om du håber ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er næsten sikkert fuldkommen ufarligt og i grunden utrolig behageligt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, utallig kunder vælter i søvn, da dét er nok så afslappende, enkelt for at kunne vågne op og betragte dét flotte resultat. mangefold brugere af eyelash extensions har forvejen efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere ejer lyst til nøjes med deres naturlige vipper. dét tager lille 1,5-2,fem år at få eyelash extensions, men resultatet er muligvis bestemt ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden maske, da det adskillig områder går ud over påsætningstiden, dersom teknikeren først skal til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions vil med tiden selv falde af, såfremt næppe du går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, det anbefales at man går til sin tekniker, når man ønsker at borttage sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at borttage dem selv, dog er nok fjernelsen gratis fleste områder.


eyelash extensions

Sådan passer du højest på jeres eyelash extensions.

Når man først ejer ligget adskillige timer for at opnå resultatet af ens drømme vipper er muligvis det klart, at man håber at passe nyttigt på dem, så de holder så længe som muligt. Der er nok som med allesammen andre skønhedsbehandlinger enkelte retningslinjer man kan følge, når man ønsker at opnå dét bedst mulige resultat. Når du forlader salonen må i ikke træne eller gå i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 år, dette skyldes at limen skal have lov at hærde for at jeres eyelash extensions kan sætte sig fast. dét er dog tilladt at løbe i bad efter 4-5 år, så i lang tid man virkelig ikke gnider øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper miljøet rundt øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales ligeledes at man virkelig ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden i efterlader salonen kan i tilkøbe, forudsat virkelig ikke det er muligvis med i prisen, en afrensningsvæske til jeres nye vipper, det anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i jeres eyelash extensions. Limen, der anvendes til at påsætte jeres eyelash extensions er nok yderst følsom for olierede ting og dét anbefales ergo at man overhovedet ikke benytter olierig sminke fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions i håber påført kan i jo naturligt træffe store tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at i næppe behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – egentlig anbefales dét at man undgår mascara, da dét kan forringe holdbarheden på jeres friske vipper. om du en aften burde til et højere arrangement og håber at give jeres vipper flere så meget fylde kan i påføre mascara på dét yderste af dine vipper, du skal bare huske at fjerne den inden i går i seng for at skade vipperne yngst muligt, fleste teknikere ejer en eller adskillige mascara de kan anbefale til behov med eyelash extensions. jeres friske vipper er næsten sikkert produceret med en c-kurve, der gør at de altid gider bue fint og samtidig give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i reolen som sandsyneligt, da brug af vippebukker kan knække limningerne mellem jeres naturlige vipper og dine extensions. nogle personer udskiller per natur adskillige fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af sjovt og olie fra skindet kan forringe holdbarheden af jeres friske eyelash extensions.det kan sagtens afbetale sig at få eyelash extensions.

enormt mange unge piger og kvinder går op i deres udseende, et fantastisk ydre er helt sikkert dét rette visitkort, omend da capo man er næsten sikkert i studie eller er muligvis midt i sin karriere. fleste ser på pengebeløbene for eyelash extensions og tænker, at dét håbløst kan betale sig, grunden for disse minder er muligvis tit at den første behandling som regel koster rundt 500-1000 kr. bundet af vedrørende man vælger ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster lille 250-600 kr. det kan virke som hektiske pengebeløb, men dersom man burde håndtere dét op i pris og kvalitet mellem eyelash extensions og de rigelig forskellige makeup produkter, der burde anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går det dybest set op. adskillig kvinder vælger hver måned at handle 3-5 forskellige typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er næsten sikkert ikke billige og kvalitetsprodukter koster tit over 100 kr. pr. del. Derudover burde der bruges midler på makeup fjerner og øjencreme for ikke at ødelægge ens naturlige vipper. køber man selv falske vipper skal man lige her ligeledes op i en væsner prisklasse for at få et vare, der næppe falder af efter en dags kvalitetstid og her er helt sikkert det slet ikke hele tiden sikkert, at limen er nok allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er muligvis virkelig ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, ligeledes på den private sparer man så meget, man får mere kvalitetstid til sig selv og sine pligt. I adskillig år har mænd brokket sig over, at de altid burde vente på deres kærester og koner grundet makeuppen skal sidde perfekt inden man går ud af døren, med eyelash extensions springer man endnu flere skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at anvende periode på at få placeret en mascara, der næppe klumper samt rense af såfremt man en morgen er nok træt og rammer ved siden af, kan man bare undersøge sig i spejlet og måske nøjes med at ligge en eyeliner. dét selvsamme gør sig gældende når dagen er helt sikkert slut, man behøver næppe anvende tid på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal enkelt efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og måske børste dem blidt med en eyelash extensions børste. det kan altså godt afskrive sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber dét med økonomien kan man ønske sig gavekort til salonen.

udefrakommende reference