Med eyelash extensions er du sikret det perfekte look til hverdag


Eyelash extensions er kommet for at blive, i en god del år ejer piger i hele verden benyttet sig af hair extensions med smukke resultater og nu er helt sikkert turen kommet til dét næste skridt. Man behøver virkelig ikke meget længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver slet ikke slide sit dankort ved at købe forskellige typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel falder af i løbet af et kærestepar år. Løsningen på hver og en disse daglige sysler og udfordringer er helt sikkert eyelash extensions, der findes endnu flere teknikker og andre længder på eyelash extensions, ergo kan i mixe og matche som du selv håber og opnå dét resultat i drømmer da capo. Eyelash extensions har en holdbarhed på ca. 2-8 uger, ergo skal du kun én gang vedrørende måneden koncentrere dig ifald at få smukke vipper og resten af tiden kan i anvende på at nyde dét smukke resultat. mest gider man komme ud for at teknikerne anvender ’single lash’ metoden til at fyldiggøre dine naturlige vipper, ved denne måde limes enkelte vippehår på jeres naturlige vipper ét af gangen. beslutter du at få lavet eyelash extensions ejer lyst til du først blive grundigt guidet gennem de enormt mange chancer, der findes anderledes længder, der mest ændrer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der adskillige tykkelser på vippe extensions og til sidst kan du blive spurgt såfremt i håber ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er fuldkommen ufarligt og egentlig utrolig rart at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, enormt mange kunder falder i søvn, da dét er så afslappende, enkelt for at kunne vågne op og bemærke dét pæne resultat. mangfoldig brugere af eyelash extensions ejer forvejen efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere vil nøjes med deres naturlige vipper. det tager store 1,fem-2,5 uger at få eyelash extensions, men resultatet er helt sikkert absolut ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden make-up, da dét en stor del steder går ud over påsætningstiden, dersom teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af jeres naturlige vipper. Eyelash extensions vil med klokken selv vælte af, om næppe i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, det anbefales at man går til sin tekniker, når man drømmer at borttage sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at fjerne dem selv, dog er muligvis fjernelsen gratis nogen områder.


eyelash extensions

Sådan passer du optimal på jeres eyelash extensions.

Når man først har ligget adskillige år for at opnå resultatet af ens drømme vipper er nok det klart, at man ønsker at passe dygtigt på dem, så de holder så længe som muligt. Der er muligvis som med alle andre skønhedsbehandlinger fåtal retningslinjer man kan følge, forudsat man drømmer at opnå det højest mulige resultat. Når i efterlader salonen må i virkelig ikke træne eller løbe i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 timer, dette skyldes at limen burde eje lov at hærde for at dine eyelash extensions kan placere sig fast. det er muligvis dog tilladt at løbe i bad efter 4-5 uger, så længe man slet ikke gnider øjnene under vandet, derudover anbefales dét at man dupper området rundt øjnene tørre efter hvert bad, dét anbefales ligeledes at man ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. før i efterlader salonen kan du tilkøbe, forudsat næppe dét er næsten sikkert med i omkostningen, en afrensningsvæske til jeres nye vipper, dét anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde helbredet og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte jeres eyelash extensions er helt sikkert yderst følsom for olierede ting og dét anbefales ergo at man ikke benytter olierig make-up fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når du udvælger hvilke typer eyelash extensions i håber påført kan i jo utæmmet vælge mellem tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at du næppe behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – dybest set anbefales det at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på dine friske vipper. såfremt i en aften burde til et bredere arrangement og håber at give dine vipper mere meget fylde kan du påføre mascara på dét yderste af dine vipper, i skal bare huske at borttage den inden i går i seng for at skade vipperne yngst muligt, adskillig teknikere ejer en eller adskillige mascara de kan anbefale til behov med eyelash extensions. dine nye vipper er nok produceret med en c-kurve, der laver at de altid vil bue smukt og på samme tid give fylde, det anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skuffen som sandsyneligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne store dine naturlige vipper og dine extensions. enkelte mennesker udskiller per natur flere fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af fedt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af jeres friske eyelash extensions.dét kan sagtens betale sig at få eyelash extensions.

fleste børn piger og kvinder går op i deres stil, et yndigt ydre er helt sikkert det ideelle visitkort, omend såfremt man er helt sikkert i uddannelse eller er muligvis midt i sin karriere. en stor del ser på pengebeløbene for eyelash extensions og overvejer, at det håbløst kan betale sig, årsagen for disse sind er næsten sikkert tit at den første behandling typisk koster omkring 500-1000 kr. afhængigt af såfremt man vælger ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster store 250-600 kr. dét kan virke som uoverskuelige beløb, men om man skal fikse det op i pris og kvalitet lille eyelash extensions og de adskillig adskillige sminke ting, der burde bruges for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét alt andet lige op. mange piger beslutter hver måned at handle 3-5 forskellige typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er næsten sikkert slet ikke billige og kvalitetsprodukter koster oftest over hundred kr. pr. del. Derudover burde der bruges mynter på makeup fjerner og øjencreme for slet ikke at ødelægge ens naturlige vipper. køber man selv falske vipper burde man lige her ligeledes op i en væsner prisklasse for at få et vare, der virkelig ikke vælter af efter en dags periode og her er helt sikkert det næppe hele tiden trygt, at limen er næsten sikkert allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men dét er helt sikkert ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, ligeledes på den private sparer man så meget, man modtager mere periode til sig selv og sine pligt. I flere andre år har mænd brokket sig over, at de hele tiden skal vente på deres kærester og koner på grund af makeuppen burde sidde fejlfrit før man går ud af døren, med eyelash extensions springer man flere skridt over i løbet af en dag. I stedet for at anvende tidsramme på at få placeret en mascara, der overhovedet ikke klumper samt rense af om man en morgen er muligvis træt og rammer ved siden af, kan man bare tjekke sig i spejlet og måske nøjes med at ligge en eyeliner. det samme laver sig gældende når døgnet er nok slut, man behøver virkelig ikke bruge tidsramme på at rense øjnene med makeupfjerner, man burde enkelt efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. det kan altså fantastisk afskrive sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med pengene kan man ønske sig gavekort til salonen.

eksterne reference