Med eyelash extensions er du sikret det perfekte look til hverdag


Eyelash extensions er næsten sikkert kommet for at blive, i mangfoldig år ejer piger i hele klode benyttet sig af hair extensions med pæne resultater og nu er nok turen kommet til dét næste skridt. Man behøver næppe længere anvende en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver virkelig ikke slide sit dankort ved at købe diverse typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel falder af i løbet af et par dage. Løsningen på allesammen disse månedlige sysler og ulykker er næsten sikkert eyelash extensions, der findes endnu flere teknikker og diverse længder på eyelash extensions, derfor kan i mixe og matche som du selv håber og opnå det resultat i drømmer da capo. Eyelash extensions har en holdbarhed på ca. 2-8 uger, ergo skal i kun én gang om måneden koncentrere i ifald at få smukke vipper og resten af klokken kan i bruge på at nyde dét smukke resultat. tit gider man komme ud for at teknikerne benytter ’single lash’ metoden til at fyldiggøre jeres naturlige vipper, ved denne måde limes enkelte vippehår på jeres naturlige vipper ét af gangen. beslutter i at få dannet eyelash extensions gider du først blive omhyggeligt guidet gennem de rigelig potentialer, der findes anderledes længder, der oftest skifter fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der anderledes tykkelser på vippe extensions og til sidst kan du blive spurgt om du drømmer ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er helt sikkert fuldkommen ufarligt og dybest set utrolig rart at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, rigelig klienter vælter i søvn, da det er så afstessende, enkelt for at kunne vågne op og observere det flotte resultat. rigelig brugere af eyelash extensions ejer forvejen efter deres først behandling udtalt, at de nogensinde mere gider nøjes med deres naturlige vipper. dét tager store 1,fem-2,5 timer at få eyelash extensions, men resultatet er næsten sikkert bestemt ventetiden værd. dét anbefales at man møder op uden maske, da det i massevis områder går ud over påsætningstiden, såfremt teknikeren først skal til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions gider med klokken selv vælte af, når ikke i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, om man ønsker at borttage sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at borttage dem selv, dog er nok fjernelsen kostfrit mangefold områder.


eyelash extensions

Sådan passer du bedst på dine eyelash extensions.

Når man først ejer ligget flere uger for at opnå resultatet af ens drømme vipper er næsten sikkert det klart, at man ønsker at passe godt på dem, så de holder så i lang tid som muligt. Der er næsten sikkert som med allesammen andre skønhedsbehandlinger nogle retningslinjer man kan følge, ifald man håber at opnå dét bedst mulige resultat. Når du forlader salonen må i næppe træne eller løbe i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 år, dette skyldes at limen skal eje lov at hærde for at jeres eyelash extensions kan sætte sig fast. dét er nok dog tilladt at liste i bad efter 4-5 uger, så længe man ikke knager øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper området omkring øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales ligeledes at man overhovedet ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden du efterlader salonen kan i tilkøbe, om næppe dét er med i prisklassen, en afrensningsvæske til dine nye vipper, dét anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der anvendes til at påsætte dine eyelash extensions er næsten sikkert ekstremt følsom for olierede ting og dét anbefales derfor at man ikke bruger olierig maske fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man har eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions du ønsker påført kan i jo utæmmet vælge mellem tykke, slanke, lange og korte vipper, hvilket betyder at du næppe behøver at påføre mascara på jeres eyelash extensions – i grunden anbefales det at man undgår mascara, da dét kan forringe holdbarheden på jeres friske vipper. såfremt du en aften skal til et bredere arrangement og drømmer at give jeres vipper ekstra vildt meget fylde kan i påføre mascara på dét yderste af dine vipper, du burde kun huske at bortskaffe den inden du går i seng for at skade vipperne yngst muligt, fleste teknikere ejer en eller flere mascara de kan anbefale til behov med eyelash extensions. jeres friske vipper er helt sikkert produceret med en c-kurve, der laver at de altid gider bue pænt og simultan give fylde, det anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skabet som muligt, da brug af vippebukker kan knække limningerne store dine naturlige vipper og dine extensions. fåtal folk udskiller per natur flere fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af fedt og olie fra skindet kan forringe holdbarheden af jeres nye eyelash extensions.det kan sagtens afskrive sig at få eyelash extensions.

megen teenagere piger og damer går op i deres stil, et smukt ydre er næsten sikkert det perfekte visitkort, uanset ifald man er i studie eller er nok midt i sin karriere. rigelig ser på beløbene for eyelash extensions og overvejer, at det umuligt kan afskrive sig, grunden for disse sind er oftest at den første behandling typisk koster gennem 500-1000 kr. bundet af vedrørende man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster mellem 250-600 kr. det kan virke som forvirrende beløb, men dersom man burde lave dét op i pris og kvalitet store eyelash extensions og de i massevis forskellige makeup produkter, der burde bruges for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét dybest set op. en god del piger beslutter hver måned at købe 3-5 forskellige typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er nok slet ikke billige og kvalitetsprodukter koster mest over hundred kr. pr. del. Derudover burde der bruges midler på sminke fjerner og øjencreme for slet ikke at ødelægge ens naturlige vipper. køber man selv falske vipper burde man lige her ligeledes op i en dyr prisklasse for at få et vare, der næppe vælter af efter en dags kvalitetstid og her er helt sikkert dét næppe hele tiden sikkert, at limen er allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men dét er nok overhovedet ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den intime sparer man så meget, man får mere kvalitetstid til sig selv og sine gøremål. I adskillig år ejer mænd brokket sig over, at de hele tiden burde vente på deres kærester og koner fordi makeuppen burde sidde fejlfrit inden man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man adskillige skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at anvende tid på at få placeret en mascara, der overhovedet ikke klumper samt rense af når man en morgen er helt sikkert træt og grænser ved siden af, kan man bare undersøge sig i spejlet og evt. nøjes med at ligge en eyeliner. det selvsamme gør sig gældende når dagen er nok slut, man behøver slet ikke bruge kvalitetstid på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og måske børste dem blidt med en eyelash extensions børste. det kan altså nyttigt betale sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber dét med økonomien kan man ønske sig gavekort til salonen.

ydre reference