Med eyelash extensions er du sikret det perfekte look til hverdag


Eyelash extensions er kommet for at blive, i rigelig år har damer i hele verden benyttet sig af hair extensions med smukke resultater og nu er muligvis turen kommet til dét næste skridt. Man behøver slet ikke meget længere anvende en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver virkelig ikke slide sit dankort ved at købe adskillige typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel falder af i løbet af et forhold år. Løsningen på hver og en disse daglige sysler og uheld er helt sikkert eyelash extensions, der findes flere teknikker og adskillige længder på eyelash extensions, derfor kan i mixe og matche som i selv håber og opnå det resultat i drømmer såfremt. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor burde i kun én gang om måneden koncentrere i om at få smukke vipper og resten af klokken kan du anvende på at nyde det smukke resultat. oftest har lyst til man komme ud for at teknikerne bruger ’single lash’ metoden til at fyldiggøre jeres naturlige vipper, ved denne teknik limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. beslutter i at få gjort eyelash extensions gider du først blive omhyggeligt guidet gennem de flere andre alternativer, der findes forskellige længder, der tit ændrer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der anderledes tykkelser på vippe extensions og til sidst kan du blive spurgt ifald du håber ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. det er helt sikkert fuldkommen ufarligt og faktisk utrolig blødt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, mangfoldig klienter falder i søvn, da det er muligvis så afslappende, enkelt for at kunne vågne op og sondere dét smukke resultat. rigelig brugere af eyelash extensions har forvejen efter deres først behandling udtalt, at de nogensinde mere vil nøjes med deres naturlige vipper. det tager lille 1,5-2,5 år at få eyelash extensions, men resultatet er nok absolut ventetiden værd. dét anbefales at man møder op uden sminke, da det adskillig områder går ud over påsætningstiden, ifald teknikeren først skal til at lave en dybdegående rensning af jeres naturlige vipper. Eyelash extensions vil med tiden selv vælte af, såfremt virkelig ikke i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, det anbefales at man går til sin tekniker, ifald man ønsker at fjerne sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at fjerne dem selv, dog er nok fjernelsen kostfrit en stor del steder.


eyelash extensions

Sådan passer du bedst på jeres eyelash extensions.

Når man først ejer ligget endnu flere timer for at opnå resultatet af ens drømme vipper er nok dét klart, at man drømmer at passe godt på dem, så de holder så længe som muligt. Der er helt sikkert som med hver og en andre skønhedsbehandlinger få retningslinjer man kan følge, forudsat man drømmer at opnå dét højest mulige resultat. Når i forlader salonen må du næppe træne eller liste i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 år, dette skyldes at limen burde have tilladelse at hærde for at jeres eyelash extensions kan sætte sig fast. dét er nok dog tilladt at løbe i bad efter 4-fem timer, så i lang tid man slet ikke knager øjnene under vandet, derudover anbefales dét at man dupper miljøet omkring øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales ligeledes at man næppe tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden i forlader salonen kan du tilkøbe, hvis slet ikke det er med i prisen, en afrensningsvæske til dine nye vipper, dét anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i jeres eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte jeres eyelash extensions er muligvis yderst følsom for olierede produkter og det anbefales derfor at man overhovedet ikke anvender olierig make-up fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man har eyelash extensions. Når du udvælger hvilke typer eyelash extensions du ønsker påført kan du jo naturligt træffe lille tykke, slanke, lange og korte vipper, hvilket betyder at du næppe behøver at påføre mascara på dine eyelash extensions – ærlig talt anbefales det at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på jeres nye vipper. om du en aften burde til et højere arrangement og ønsker at give jeres vipper ekstra vildt meget fylde kan i påføre mascara på det yderste af dine vipper, du skal kun huske at bortskaffe den før i går i seng for at skade vipperne yngst muligt, talløs teknikere har en eller flere mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. dine nye vipper er helt sikkert produceret med en c-kurve, der gør at de hele tiden gider bue smukt og synkron give fylde, det anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skabet som sandsyneligt, da brug af vippebukker kan knække limningerne lille jeres naturlige vipper og jeres extensions. enkelte mennesker udskiller per natur flere fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af sjovt og olie fra skindet kan forringe holdbarheden af jeres nye eyelash extensions.dét kan sagtens afregne sig at få eyelash extensions.

megen unge piger og piger går op i deres look, et yndigt ydre er næsten sikkert det perfekte visitkort, uanset såfremt man er næsten sikkert i studie eller er nok midt i sin karriere. en god del ser på omkostningerne for eyelash extensions og tænker, at det umuligt kan afskrive sig, grunden for disse sind er tit at den første behandling som regel koster omkring 500-1000 kr. afhængigt af om man vælger ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster lille 250-600 kr. det kan virke som hektiske omkostninger, men om man skal gøre det op i pris og kvalitet lille eyelash extensions og de en stor del diverse makeup ting, der burde bruges for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét ærlig talt op. nogen mænd beslutter hver måned at købe 3-fem forskellige typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er nok næppe billige og kvalitetsprodukter koster tit over 100 kr. pr. del. Derudover skal der anvendes mynter på sminke fjerner og øjencreme for næppe at ødelægge ens naturlige vipper. klient man selv falske vipper burde man lige her ligeledes op i en væsner prisklasse for at få et produkt, der ikke falder af efter en dags tidsramme og her er muligvis dét ikke altid trygt, at limen er næsten sikkert allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er nok virkelig ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, ligeledes på den personlige sparer man vildt meget, man modtager mere tid til sig selv og sine gøremål. I utallig år ejer mænd brokket sig over, at de hele tiden burde vente på deres kærester og koner grundet makeuppen skal sidde perfekt inden man går ud af døren, med eyelash extensions springer man flere skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at bruge tidsramme på at få lagt en mascara, der virkelig ikke klumper samt rense af om man en morgen er næsten sikkert træt og rammer ved siden af, kan man bare kigge sig i spejlet og evt. nøjes med at ligge en eyeliner. dét samme laver sig gældende når dagen er helt sikkert slut, man behøver næppe anvende tidsramme på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal enkelt efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså dygtigt afskrive sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber dét med økonomien kan man ønske sig gavekort til salonen.

udefra kommende reference