Med eyelash extensions er du sikret det perfekte look til hverdag


Eyelash extensions er næsten sikkert kommet for at blive, i nogen år har kvinder i hele klode benyttet sig af hair extensions med flotte resultater og nu er næsten sikkert turen kommet til dét næste skridt. Man behøver overhovedet ikke meget længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver næppe slide sit dankort ved at købe andre typer mascara eller falske øjenvipper, der stadig vælter af i løbet af et par år. Løsningen på allesammen disse daglige sysler og ulykker er helt sikkert eyelash extensions, der findes endnu flere teknikker og andre længder på eyelash extensions, derfor kan du mixe og matche som du selv håber og opnå dét resultat du drømmer såfremt. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, ergo skal du kun én gang ifald måneden koncentrere dig da capo at få smukke vipper og resten af tiden kan du bruge på at nyde dét smukke resultat. tit vil man komme ud for at teknikerne benytter ’single lash’ metoden til at fyldiggøre dine naturlige vipper, ved denne metode limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. vælger i at få lavet eyelash extensions gider du først blive grundigt guidet gennem de en hel del perspektiver, der findes andre længder, der tit skifter fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der diverse tykkelser på vippe extensions og til sidst kan i blive spurgt ifald du ønsker ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er nok ganske ufarligt og ærlig talt utrolig blødt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, talløs kunder falder i søvn, da dét er så afstessende, enkelt for at kunne vågne op og bemærke det pæne resultat. mangfoldig brugere af eyelash extensions ejer forvejen efter deres først behandling udtalt, at de nogensinde mere gider nøjes med deres naturlige vipper. dét tager mellem 1,fem-2,fem år at få eyelash extensions, men resultatet er næsten sikkert helt sikkert ventetiden værd. dét anbefales at man møder op uden makeup, da dét nogen områder går ud over påsætningstiden, om teknikeren først skal til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions gider med klokken selv falde af, ifald overhovedet ikke i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, det anbefales at man går til sin tekniker, forudsat man håber at fjerne sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at fjerne dem selv, dog er nok fjernelsen gratis megen placeringer.


eyelash extensions

Sådan passer du bedst på jeres eyelash extensions.

Når man først har ligget flere uger for at opnå resultatet af ens drømme vipper er nok det klart, at man håber at passe godt på dem, så de holder så længe som muligt. Der er muligvis som med hver og en andre skønhedsbehandlinger få retningslinjer man kan følge, dersom man drømmer at opnå dét optimal mulige resultat. Når du efterlader salonen må i næppe træne eller løbe i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 timer, dette skyldes at limen skal have tilladelse at hærde for at jeres eyelash extensions kan sætte sig fast. det er muligvis dog tilladt at gå i bad efter 4-fem timer, så i lang tid man slet ikke knager øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper området rundt øjnene tørre efter hvert bad, dét anbefales også at man næppe tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden du efterlader salonen kan du tilkøbe, såfremt overhovedet ikke dét er med i omkostningen, en afrensningsvæske til jeres friske vipper, det anbefales at i renser dem dagligt for at opretholde helbredet og smidigheden i jeres eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte dine eyelash extensions er muligvis ekstremt følsom for olierede produkter og det anbefales ergo at man ikke benytter olierig makeup fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man har eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions du håber påført kan du jo naturligt vælge lille tykke, slanke, lange og korte vipper, hvilket betyder at i virkelig ikke behøver at påføre mascara på jeres eyelash extensions – alt andet lige anbefales dét at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på jeres friske vipper. forudsat du en aften burde til et højere arrangement og håber at give dine vipper ekstra så meget fylde kan du påføre mascara på det yderste af jeres vipper, i burde kun huske at borttage den før i går i seng for at skade vipperne yngst sandsyneligt, mangefold teknikere har en eller flere mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. jeres friske vipper er næsten sikkert produceret med en c-kurve, der gør at de altid gider bue flot og synkron give fylde, det anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skuffen som sandsyneligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne store jeres naturlige vipper og dine extensions. fåtal mennesker udskiller per natur flere fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af fedt og olie fra skindet kan forringe holdbarheden af dine friske eyelash extensions.det kan sagtens afbetale sig at få eyelash extensions.

mangefold børn piger og børn går op i deres udseende, et pænt ydre er muligvis dét ideelle visitkort, omend da capo man er næsten sikkert i uddannelse eller er nok midt i sin karriere. flere anderledes ser på omkostningerne for eyelash extensions og tænker, at dét håbløst kan betale sig, grunden for disse minder er helt sikkert oftest at den første behandling typisk koster rundt 500-1000 kr. afhængigt af om man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster store 250-600 kr. det kan virke som forvirrende beløb, men om man skal lave dét op i pris og kvalitet store eyelash extensions og de adskillig forskellige sminke produkter, der burde bruges for at opnå et lignende – men forringet resultat, går det dybest set op. flere andre kvinder beslutter hver måned at købe 3-5 forskellige typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er helt sikkert slet ikke billige og kvalitetsprodukter koster mest over 100 kr. pr. del. Derudover skal der anvendes penge på sminke fjerner og øjencreme for ikke at ødelægge ens naturlige vipper. køber man selv falske vipper skal man her også op i en kryb prisklasse for at få et produkt, der næppe falder af efter en dags kvalitetstid og lige her er helt sikkert dét næppe altid trygt, at limen er muligvis allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men dét er nok næppe kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, ligeledes på den intime sparer man vildt meget, man får mere tidsramme til sig selv og sine pligt. I talløs år har mænd brokket sig over, at de altid skal vente på deres kærester og koner på grund af makeuppen skal sidde perfekt inden man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man flere skridt over i løbet af en dag. I stedet for at anvende tid på at få lagt en mascara, der slet ikke klumper samt rense af dersom man en morgen er træt og grænser ved siden af, kan man kun tjekke sig i spejlet og evt. nøjes med at ligge en eyeliner. dét selvsamme laver sig gældende når dagen er helt sikkert slut, man behøver ikke bruge kvalitetstid på at rense øjnene med makeupfjerner, man burde enkelt efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså nyttigt betale sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med budgettet kan man ønske sig gavekort til salonen.

fremmed reference