Med eyelash extensions er du sikret det perfekte look til hverdag


Eyelash extensions er helt sikkert kommet for at blive, i mangefold år har mænd i hele klode benyttet sig af hair extensions med pæne resultater og nu er nok turen kommet til dét næste skridt. Man behøver overhovedet ikke meget længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver næppe slide sit dankort ved at handle forskellige typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel falder af i løbet af et ægtepar uger. Løsningen på hver og en disse årlige sysler og ulykker er eyelash extensions, der findes adskillige teknikker og forskellige længder på eyelash extensions, ergo kan du mixe og matche som du selv håber og opnå det resultat i drømmer ifald. Eyelash extensions har en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor skal i kun én gang ifald måneden koncentrere i vedrørende at få smukke vipper og resten af tiden kan i bruge på at nyde det smukke resultat. mest har lyst til man komme ud for at teknikerne bruger ’single lash’ metoden til at fyldiggøre dine naturlige vipper, ved denne måde limes enkelte vippehår på jeres naturlige vipper ét af gangen. vælger i at få lavet eyelash extensions ejer lyst til i først blive omhyggeligt guidet gennem de mangfoldig eventualiteter, der findes diverse længder, der mest varierer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der andre tykkelser på vippe extensions og til sidst kan i blive spurgt da capo i drømmer ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. det er helt sikkert fuldkommen ufarligt og ærlig talt utrolig dejligt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, talløs klienter falder i søvn, da det er muligvis så afstessende, enkelt for at kunne vågne op og kigge dét pæne resultat. mangefold brugere af eyelash extensions ejer forvejen efter deres først behandling udtalt, at de nogensinde mere gider nøjes med deres naturlige vipper. dét tager lille 1,fem-2,fem timer at få eyelash extensions, men resultatet er nok helt trygt ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden make-up, da det en god del placeringer går ud over påsætningstiden, ifald teknikeren først skal til at lave en dybdegående rensning af jeres naturlige vipper. Eyelash extensions vil med tiden selv vælte af, dersom overhovedet ikke i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, dersom man håber at borttage sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at fjerne dem selv, dog er helt sikkert fjernelsen gratis nogen steder.


eyelash extensions

Sådan passer i optimal på jeres eyelash extensions.

Når man først ejer ligget adskillige år for at opnå resultatet af ens drømme vipper er næsten sikkert dét klart, at man drømmer at passe skidt på dem, så de holder så i lang tid som sandsyneligt. Der er muligvis som med alle andre skønhedsbehandlinger få retningslinjer man kan følge, ifald man håber at opnå dét bedst mulige resultat. Når i efterlader salonen må du næppe træne eller løbe i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 uger, dette skyldes at limen burde have lov at hærde for at dine eyelash extensions kan sætte sig fast. det er muligvis dog tilladt at liste i bad efter 4-5 år, så længe man ikke knager øjnene under vandet, derudover anbefales dét at man dupper området rundt øjnene tørre efter hvert bad, dét anbefales også at man overhovedet ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden du efterlader salonen kan du tilkøbe, ifald næppe dét er muligvis med i omkostningen, en afrensningsvæske til jeres nye vipper, det anbefales at i renser dem dagligt for at opretholde helbredet og smidigheden i jeres eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte jeres eyelash extensions er ekstremt følsom for olierede ting og det anbefales derfor at man næppe bruger olierig makeup fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når du udvælger hvilke typer eyelash extensions i ønsker påført kan du jo naturligt vælge store tykke, slanke, lange og korte vipper, hvilket betyder at du ikke behøver at påføre mascara på jeres eyelash extensions – egentlig anbefales det at man undgår mascara, da dét kan forringe holdbarheden på jeres friske vipper. såfremt i en aften burde til et bredere arrangement og drømmer at give jeres vipper flere vildt meget fylde kan i påføre mascara på det yderste af jeres vipper, i skal bare huske at bortskaffe den før du går i seng for at skade vipperne mindst muligt, nogen teknikere har en eller adskillige mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. jeres nye vipper er produceret med en c-kurve, der gør at de hele tiden gider bue pænt og på samme tid give fylde, det anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skuffen som muligt, da brug af vippebukker kan knække limningerne mellem jeres naturlige vipper og jeres extensions. få folk udskiller per natur adskillige fedtstoffer gennem huden end andre, udskillelsen af fedt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af dine nye eyelash extensions.dét kan sagtens afbetale sig at få eyelash extensions.

enormt mange teenagere piger og piger går op i deres udseende, et yndigt ydre er nok dét perfekte visitkort, omend ifald man er helt sikkert i studie eller er muligvis midt i sin karriere. nogen ser på beløbene for eyelash extensions og tænker, at det umuligt kan afbetale sig, årsagen for disse tanker er helt sikkert tit at den første behandling som regel koster rundt 500-1000 kr. bundet af da capo man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster mellem 250-600 kr. det kan virke som forvirrende omkostninger, men såfremt man burde gøre det op i pris og kvalitet mellem eyelash extensions og de talrig diverse make-up ting, der skal bruges for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét alt andet lige op. fleste børn vælger hver måned at købe 3-5 diverse typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er helt sikkert næppe billige og kvalitetsprodukter koster mest over 100 kr. pr. del. Derudover skal der bruges mynter på make-up fjerner og øjencreme for næppe at ødelægge ens naturlige vipper. køber man selv falske vipper burde man lige her ligeledes op i en dyr prisklasse for at få et vare, der virkelig ikke falder af efter en dags periode og lige her er muligvis det overhovedet ikke altid trygt, at limen er allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men dét er overhovedet ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, ligeledes på den intime sparer man vildt meget, man modtager mere kvalitetstid til sig selv og sine gøremål. I mangfoldig år ejer mænd brokket sig over, at de altid burde vente på deres kærester og koner fordi makeuppen skal sidde perfekt før man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man endnu flere skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at anvende tid på at få placeret en mascara, der overhovedet ikke klumper samt rense af hvis man en morgen er træt og grænser ved siden af, kan man kun tjekke sig i spejlet og evt. nøjes med at ligge en eyeliner. det samme gør sig gældende når dagen er helt sikkert slut, man behøver ikke anvende tidsramme på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og måske børste dem blidt med en eyelash extensions børste. det kan altså nyttigt afregne sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med budgettet kan man ønske sig gavekort til salonen.

ydre reference