Med eyelash extensions er du sikret det perfekte look til hverdag


Eyelash extensions er nok kommet for at blive, i talløs år ejer børn i hele klode benyttet sig af hair extensions med smukke resultater og nu er nok turen kommet til det næste skridt. Man behøver ikke længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver overhovedet ikke slide sit dankort ved at handle andre typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel vælter af i løbet af et ægtepar år. Løsningen på allesammen disse månedlige sysler og forhindringer er muligvis eyelash extensions, der findes adskillige teknikker og anderledes længder på eyelash extensions, derfor kan du mixe og matche som i selv ønsker og opnå dét resultat du drømmer vedrørende. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, ergo skal du kun én gang om måneden koncentrere dig ifald at få smukke vipper og resten af tiden kan i anvende på at nyde det smukke resultat. oftest har lyst til man komme ud for at teknikerne benytter ’single lash’ metoden til at fyldiggøre jeres naturlige vipper, ved denne metode limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. beslutter du at få dannet eyelash extensions gider i først blive omhyggeligt guidet gennem de utallig potentieller, der findes andre længder, der tit ændrer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der adskillige tykkelser på vippe extensions og til sidst kan i blive spurgt ifald i drømmer ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. det er muligvis fuldkommen ufarligt og egentlig utrolig skønt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, i massevis klienter falder i søvn, da det er så afstessende, enkelt for at kunne vågne op og titte dét pæne resultat. en stor del brugere af eyelash extensions har allerede efter deres først behandling udtalt, at de nogensinde mere har lyst til nøjes med deres naturlige vipper. dét tager mellem 1,fem-2,fem år at få eyelash extensions, men resultatet er helt sikkert absolut ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden make-up, da dét nogen områder går ud over påsætningstiden, forudsat teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions ejer lyst til med klokken selv falde af, hvis virkelig ikke du går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, dersom man drømmer at fjerne sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at bortskaffe dem selv, dog er helt sikkert fjernelsen gratis mangfoldig steder.


eyelash extensions

Sådan passer i bedst på jeres eyelash extensions.

Når man først har ligget endnu flere år for at opnå resultatet af ens drømme vipper er dét klart, at man ønsker at passe nyttigt på dem, så de holder så længe som sandsyneligt. Der er nok som med alle andre skønhedsbehandlinger nogle retningslinjer man kan følge, om man drømmer at opnå dét optimal mulige resultat. Når du efterlader salonen må du virkelig ikke træne eller løbe i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 uger, dette skyldes at limen skal have tilladelse at hærde for at dine eyelash extensions kan placere sig fast. det er muligvis dog tilladt at liste i bad efter 4-fem uger, så i lang tid man slet ikke gnider øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper området gennem øjnene tørre efter hvert bad, dét anbefales også at man virkelig ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden du forlader salonen kan i tilkøbe, dersom overhovedet ikke dét er muligvis med i prisen, en afrensningsvæske til dine nye vipper, dét anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde helbredet og smidigheden i jeres eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte dine eyelash extensions er næsten sikkert yderst følsom for olierede produkter og det anbefales derfor at man overhovedet ikke anvender olierig sminke fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man har eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions i håber påført kan du jo naturligt vælge mellem tykke, slanke, lange og korte vipper, hvilket betyder at du virkelig ikke behøver at påføre mascara på jeres eyelash extensions – alt andet lige anbefales det at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på dine nye vipper. ifald i en aften burde til et større arrangement og håber at give dine vipper ekstra meget fylde kan i påføre mascara på det yderste af jeres vipper, i skal bare huske at bortskaffe den inden i går i seng for at skade vipperne yngst sandsyneligt, rigelig teknikere ejer en eller flere mascara de kan anbefale til behov med eyelash extensions. dine friske vipper er nok produceret med en c-kurve, der gør at de altid ejer lyst til bue pænt og samtidig give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i reolen som muligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne lille jeres naturlige vipper og jeres extensions. nogle mennesker udskiller per natur flere fedtstoffer gennem huden end andre, udskillelsen af fedt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af dine friske eyelash extensions.det kan sagtens betale sig at få eyelash extensions.

en god del unge piger og mænd går op i deres look, et fint ydre er nok det perfekte visitkort, uanset vedrørende man er helt sikkert i studie eller er næsten sikkert midt i sin karriere. rigelig ser på pengebeløbene for eyelash extensions og tænker, at dét umuligt kan afbetale sig, årsagen for disse tanker er næsten sikkert oftest at den første behandling som regel koster rundt 500-1000 kr. afhængigt af ifald man vælger ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster lille 250-600 kr. det kan virke som forvirrende priser, men dersom man skal håndtere dét op i pris og kvalitet store eyelash extensions og de talrig andre make-up produkter, der skal bruges for at opnå et lignende – men forringet resultat, går det dybest set op. en hel del damer beslutter hver måned at handle 3-5 diverse typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er næsten sikkert virkelig ikke billige og kvalitetsprodukter koster oftest over hundred kr. pr. del. Derudover burde der anvendes sædler på sminke fjerner og øjencreme for virkelig ikke at ødelægge ens naturlige vipper. kunde man selv falske vipper burde man her også op i en væsner prisklasse for at få et produkt, der virkelig ikke falder af efter en dags tidsramme og her er muligvis det ikke altid trygt, at limen er næsten sikkert allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er helt sikkert ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den intime sparer man så meget, man får mere kvalitetstid til sig selv og sine gøremål. I megen år har mænd brokket sig over, at de altid skal vente på deres kærester og koner fordi makeuppen burde sidde fejlfrit inden man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man flere skridt over i løbet af en dag. I stedet for at anvende kvalitetstid på at få lagt en mascara, der slet ikke klumper samt rense af hvis man en morgen er helt sikkert træt og rammer ved siden af, kan man bare tjekke sig i spejlet og evt. nøjes med at ligge en eyeliner. det samme gør sig gældende når døgnet er næsten sikkert slut, man behøver slet ikke bruge tid på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal enkelt efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og måske børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså fantastisk afregne sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med pengene kan man ønske sig gavekort til salonen.

ydre reference