Med eyelash extensions er du sikret det perfekte look til hverdag


Eyelash extensions er næsten sikkert kommet for at blive, i mangefold år har børn i hele verden benyttet sig af hair extensions med pæne resultater og nu er turen kommet til dét næste skridt. Man behøver næppe længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver overhovedet ikke slide sit dankort ved at købe anderledes typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel vælter af i løbet af et kærestepar dage. Løsningen på hver og en disse månedlige sysler og ulykker er næsten sikkert eyelash extensions, der findes flere teknikker og andre længder på eyelash extensions, ergo kan du mixe og matche som i selv ønsker og opnå det resultat i drømmer da capo. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, ergo skal du kun én gang vedrørende måneden koncentrere dig om at få smukke vipper og resten af klokken kan i anvende på at nyde det smukke resultat. mest har lyst til man komme ud for at teknikerne benytter ’single lash’ metoden til at fyldiggøre dine naturlige vipper, ved denne metode limes enkelte vippehår på jeres naturlige vipper ét af gangen. beslutter du at få ordnet eyelash extensions har lyst til du først blive omhyggeligt guidet gennem de utallig muligheder, der findes andre længder, der mest skifter fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der adskillige tykkelser på vippe extensions og til sidst kan du blive spurgt ifald i håber ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er helt sikkert ganske ufarligt og alt andet lige utrolig behageligt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, en hel del kunder vælter i søvn, da det er helt sikkert så afstessende, blot for at kunne vågne op og betragte dét smukke resultat. en hel del brugere af eyelash extensions har allerede efter deres først behandling udtalt, at de nogensinde mere har lyst til nøjes med deres naturlige vipper. dét tager store 1,5-2,fem uger at få eyelash extensions, men resultatet er bestemt ventetiden værd. dét anbefales at man møder op uden make-up, da dét talrig steder går ud over påsætningstiden, dersom teknikeren først skal til at lave en dybdegående rensning af jeres naturlige vipper. Eyelash extensions ejer lyst til med tiden selv vælte af, forudsat virkelig ikke du går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, det anbefales at man går til sin tekniker, ifald man drømmer at borttage sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at fjerne dem selv, dog er nok fjernelsen kostfrit flere adskillige steder.


eyelash extensions

Sådan passer i bedst på dine eyelash extensions.

Når man først har ligget endnu flere timer for at opnå resultatet af ens drømme vipper er næsten sikkert det klart, at man ønsker at passe dygtigt på dem, så de holder så i lang tid som muligt. Der er helt sikkert som med allesammen andre skønhedsbehandlinger enkelte retningslinjer man kan følge, såfremt man ønsker at opnå det højest mulige resultat. Når du forlader salonen må du virkelig ikke træne eller gå i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 år, dette skyldes at limen skal eje tilladelse at hærde for at jeres eyelash extensions kan placere sig fast. dét er næsten sikkert dog tilladt at løbe i bad efter 4-fem år, så længe man virkelig ikke gnider øjnene under vandet, derudover anbefales dét at man dupper området gennem øjnene tørre efter hvert bad, dét anbefales også at man slet ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. før du efterlader salonen kan i tilkøbe, forudsat virkelig ikke det er muligvis med i prisklassen, en afrensningsvæske til jeres nye vipper, dét anbefales at i renser dem dagligt for at opretholde helbredet og smidigheden i jeres eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte jeres eyelash extensions er helt sikkert ekstremt følsom for olierede produkter og det anbefales ergo at man slet ikke anvender olierig make-up fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når du udvælger hvilke typer eyelash extensions i håber påført kan du jo naturligt vælge lille tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at du virkelig ikke behøver at påføre mascara på jeres eyelash extensions – i og for sig anbefales det at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på jeres friske vipper. om i en aften burde til et bredere arrangement og drømmer at give jeres vipper flere så meget fylde kan du påføre mascara på dét yderste af dine vipper, du skal kun huske at fjerne den før i går i seng for at skade vipperne yngst muligt, enormt mange teknikere ejer en eller flere mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. jeres nye vipper er nok produceret med en c-kurve, der gør at de altid gider bue fint og samtidig give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i reolen som muligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne mellem jeres naturlige vipper og dine extensions. enkelte folk udskiller per natur adskillige fedtstoffer gennem huden end andre, udskillelsen af sjovt og olie fra skindet kan forringe holdbarheden af dine friske eyelash extensions.dét kan sagtens betale sig at få eyelash extensions.

enormt mange unge piger og kvinder går op i deres udseende, et fantastisk ydre er helt sikkert det ideelle visitkort, omend om man er nok i studie eller er nok midt i sin karriere. en god del ser på priserne for eyelash extensions og tænker, at dét håbløst kan afregne sig, grunden for disse minder er muligvis tit at den første behandling typisk koster rundt 500-1000 kr. bundet af vedrørende man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster mellem 250-600 kr. dét kan virke som hektiske priser, men forudsat man skal lave dét op i omkostning og kvalitet lille eyelash extensions og de mangefold diverse make-up produkter, der burde anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét dybest set op. fleste kvinder vælger hver måned at købe 3-5 adskillige typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er overhovedet ikke billige og kvalitetsprodukter koster oftest over hundred kr. pr. del. Derudover skal der anvendes mynter på make-up fjerner og øjencreme for overhovedet ikke at ødelægge ens naturlige vipper. handler man selv falske vipper burde man lige her ligeledes op i en kryb prisklasse for at få et produkt, der ikke vælter af efter en dags kvalitetstid og her er nok det slet ikke hele tiden sikkert, at limen er allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er næsten sikkert næppe kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den intime sparer man vildt meget, man modtager mere tidsramme til sig selv og sine pligt. I rigelig år ejer mænd brokket sig over, at de altid skal vente på deres kærester og koner grundet makeuppen burde sidde perfekt inden man går ud af døren, med eyelash extensions springer man flere skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at bruge tidsramme på at få lagt en mascara, der næppe klumper samt rense af ifald man en morgen er helt sikkert træt og grænser ved siden af, kan man kun inspicere sig i spejlet og måske nøjes med at ligge en eyeliner. det selvsamme laver sig gældende når dagen er helt sikkert slut, man behøver ikke anvende periode på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. det kan altså godt betale sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber dét med pengene kan man ønske sig gavekort til salonen.

fremmed reference