Med eyelash extensions er du sikret det perfekte look til hverdag


Eyelash extensions er kommet for at blive, i mangfoldig år har damer i hele klode benyttet sig af hair extensions med flotte resultater og nu er helt sikkert turen kommet til dét næste skridt. Man behøver næppe længere anvende en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver næppe slide sit dankort ved at handle anderledes typer mascara eller falske øjenvipper, der stadig vælter af i løbet af et par uger. Løsningen på alle disse årlige sysler og situationer er helt sikkert eyelash extensions, der findes adskillige teknikker og forskellige længder på eyelash extensions, ergo kan du mixe og matche som du selv håber og opnå dét resultat du drømmer såfremt. Eyelash extensions har en holdbarhed på ca. 2-8 uger, ergo burde du kun én gang ifald måneden koncentrere i såfremt at få smukke vipper og resten af klokken kan i anvende på at nyde dét smukke resultat. oftest gider man komme ud for at teknikerne benytter ’single lash’ metoden til at fyldiggøre jeres naturlige vipper, ved denne teknik limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. vælger du at få dannet eyelash extensions vil du først blive omhyggeligt guidet gennem de flere anderledes eventualiteter, der findes anderledes længder, der oftest varierer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der andre tykkelser på vippe extensions og til sidst kan i blive spurgt da capo i håber ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. det er nok ganske ufarligt og dybest set utrolig rart at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, megen kunder vælter i søvn, da det er nok så afstessende, enkelt for at kunne vågne op og se dét flotte resultat. rigelig brugere af eyelash extensions ejer forvejen efter deres først behandling udtalt, at de nogensinde mere har lyst til nøjes med deres naturlige vipper. dét tager lille 1,fem-2,5 uger at få eyelash extensions, men resultatet er muligvis absolut ventetiden værd. dét anbefales at man møder op uden maske, da det en stor del steder går ud over påsætningstiden, når teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af jeres naturlige vipper. Eyelash extensions vil med tiden selv falde af, dersom overhovedet ikke i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, dersom man ønsker at bortskaffe sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at bortskaffe dem selv, dog er fjernelsen gratis en hel del steder.


eyelash extensions

Sådan passer du bedst på dine eyelash extensions.

Når man først har ligget flere uger for at opnå resultatet af ens drømme vipper er helt sikkert dét klart, at man håber at passe fantastisk på dem, så de holder så længe som muligt. Der er helt sikkert som med alle andre skønhedsbehandlinger fåtal retningslinjer man kan følge, hvis man håber at opnå dét højest mulige resultat. Når du efterlader salonen må du næppe træne eller gå i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 uger, dette skyldes at limen skal eje lov at hærde for at jeres eyelash extensions kan sætte sig fast. dét er muligvis dog tilladt at løbe i bad efter 4-fem år, så i lang tid man slet ikke gnider øjnene under vandet, derudover anbefales det at man dupper miljøet gennem øjnene tørre efter hvert bad, dét anbefales også at man virkelig ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. før i efterlader salonen kan du tilkøbe, dersom ikke det er muligvis med i prisen, en afrensningsvæske til dine nye vipper, det anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der anvendes til at påsætte jeres eyelash extensions er nok yderst følsom for olierede ting og det anbefales derfor at man slet ikke bruger olierig makeup fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions i håber påført kan du jo vildt træffe lille tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at i overhovedet ikke behøver at påføre mascara på jeres eyelash extensions – faktisk anbefales det at man undgår mascara, da dét kan forringe holdbarheden på dine friske vipper. ifald i en aften skal til et højere arrangement og håber at give jeres vipper mere meget fylde kan i påføre mascara på det yderste af jeres vipper, du burde bare huske at fjerne den inden i går i seng for at skade vipperne yngst muligt, utallig teknikere ejer en eller flere mascara de kan anbefale til behov med eyelash extensions. dine friske vipper er muligvis produceret med en c-kurve, der laver at de altid vil bue nydeligt og samtidig give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skabet som muligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne store jeres naturlige vipper og dine extensions. nogle personer udskiller per natur flere fedtstoffer gennem huden end andre, udskillelsen af fedt og olie fra huden kan forringe holdbarheden af jeres friske eyelash extensions.det kan sagtens betale sig at få eyelash extensions.

talløs børn piger og piger går op i deres look, et yndigt ydre er næsten sikkert dét rette visitkort, uanset vedrørende man er helt sikkert i studie eller er nok midt i sin karriere. utallig ser på pengebeløbene for eyelash extensions og tænker, at dét håbløst kan afskrive sig, grunden for disse tanker er helt sikkert oftest at den første behandling typisk koster omkring 500-1000 kr. afhængigt af om man vælger ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster lille 250-600 kr. det kan virke som uoverskuelige priser, men hvis man burde ordne dét op i omkostning og kvalitet mellem eyelash extensions og de i massevis diverse sminke produkter, der burde bruges for at opnå et lignende – men forringet resultat, går det alt andet lige op. adskillig damer vælger hver måned at handle 3-fem forskellige typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er muligvis overhovedet ikke billige og kvalitetsprodukter koster tit over hundred kr. pr. del. Derudover burde der anvendes valuta på make-up fjerner og øjencreme for slet ikke at ødelægge ens naturlige vipper. klient man selv falske vipper skal man her også op i en væsner prisklasse for at få et produkt, der næppe falder af efter en dags kvalitetstid og lige her er nok dét næppe altid sikkert, at limen er nok allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men dét er nok næppe kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den intime sparer man så meget, man modtager mere tidsramme til sig selv og sine pligt. I mangefold år ejer mænd brokket sig over, at de hele tiden skal vente på deres kærester og koner på grund af makeuppen skal sidde fejlfrit før man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man endnu flere skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at anvende tidsramme på at få lagt en mascara, der overhovedet ikke klumper samt rense af dersom man en morgen er næsten sikkert træt og rammer ved siden af, kan man bare kigge sig i spejlet og måske nøjes med at ligge en eyeliner. dét selvsamme gør sig gældende når dagen er helt sikkert slut, man behøver overhovedet ikke anvende kvalitetstid på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså skidt afskrive sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber dét med pengene kan man ønske sig gavekort til salonen.

fremmed reference