Med eyelash extensions er du sikret det perfekte look til hverdag


Eyelash extensions er muligvis kommet for at blive, i nogen år har piger i hele klode benyttet sig af hair extensions med flotte resultater og nu er nok turen kommet til det næste skridt. Man behøver slet ikke meget længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver slet ikke slide sit dankort ved at købe adskillige typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel vælter af i løbet af et par år. Løsningen på allesammen disse daglige sysler og ulykker er muligvis eyelash extensions, der findes adskillige teknikker og forskellige længder på eyelash extensions, derfor kan du mixe og matche som i selv drømmer og opnå dét resultat du drømmer ifald. Eyelash extensions har en holdbarhed på ca. 2-8 uger, ergo burde du kun én gang vedrørende måneden koncentrere dig da capo at få smukke vipper og resten af klokken kan i anvende på at nyde det smukke resultat. mest har lyst til man komme ud for at teknikerne bruger ’single lash’ metoden til at fyldiggøre dine naturlige vipper, ved denne måde limes enkelte vippehår på jeres naturlige vipper ét af gangen. vælger du at få gjort eyelash extensions vil du først blive grundigt guidet gennem de enormt mange fremtidsperspektiver, der findes anderledes længder, der mest ændrer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der adskillige tykkelser på vippe extensions og til sidst kan du blive spurgt vedrørende du ønsker ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er nok fuldkommen ufarligt og egentlig utrolig rart at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, flere diverse klienter falder i søvn, da dét er helt sikkert så afstessende, enkelt for at kunne vågne op og opdage det flotte resultat. en hel del brugere af eyelash extensions ejer forvejen efter deres først behandling udtalt, at de nogensinde mere har lyst til nøjes med deres naturlige vipper. det tager mellem 1,fem-2,fem uger at få eyelash extensions, men resultatet er næsten sikkert bestemt ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden makeup, da dét adskillig steder går ud over påsætningstiden, om teknikeren først skal til at lave en dybdegående rensning af jeres naturlige vipper. Eyelash extensions ejer lyst til med klokken selv falde af, dersom virkelig ikke i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, det anbefales at man går til sin tekniker, forudsat man ønsker at borttage sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at bortskaffe dem selv, dog er muligvis fjernelsen gratis flere diverse steder.


eyelash extensions

Sådan passer i højest på jeres eyelash extensions.

Når man først ejer ligget endnu flere timer for at opnå resultatet af ens drømme vipper er nok det klart, at man drømmer at passe fantastisk på dem, så de holder så i lang tid som sandsyneligt. Der er nok som med alle andre skønhedsbehandlinger fåtal retningslinjer man kan følge, ifald man ønsker at opnå dét bedst mulige resultat. Når i forlader salonen må i ikke træne eller gå i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 timer, dette skyldes at limen burde have lov at hærde for at jeres eyelash extensions kan placere sig fast. dét er muligvis dog tilladt at gå i bad efter 4-5 år, så i lang tid man virkelig ikke gnider øjnene under vandet, derudover anbefales dét at man dupper miljøet rundt øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales også at man ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden i forlader salonen kan i tilkøbe, forudsat overhovedet ikke dét er nok med i omkostningen, en afrensningsvæske til dine friske vipper, dét anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i jeres eyelash extensions. Limen, der anvendes til at påsætte jeres eyelash extensions er helt sikkert ekstremt følsom for olierede ting og det anbefales ergo at man næppe anvender olierig maske fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man har eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions du ønsker påført kan i jo utæmmet træffe store tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at i ikke behøver at påføre mascara på jeres eyelash extensions – i grunden anbefales det at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på jeres friske vipper. hvis i en aften burde til et bredere arrangement og drømmer at give dine vipper flere så meget fylde kan du påføre mascara på dét yderste af jeres vipper, du skal kun huske at borttage den før i går i seng for at skade vipperne mindst sandsyneligt, fleste teknikere ejer en eller endnu flere mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. dine nye vipper er muligvis produceret med en c-kurve, der laver at de altid gider bue fint og synkron give fylde, dét anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skabet som muligt, da brug af vippebukker kan knække limningerne store dine naturlige vipper og jeres extensions. enkelte folk udskiller per natur adskillige fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af sjovt og olie fra skindet kan forringe holdbarheden af dine friske eyelash extensions.det kan sagtens afskrive sig at få eyelash extensions.

mange børn piger og børn går op i deres stil, et nydeligt ydre er muligvis det perfekte visitkort, trods om man er nok i uddannelse eller er nok midt i sin karriere. nogen ser på priserne for eyelash extensions og overvejer, at det umuligt kan afbetale sig, årsagen for disse tanker er næsten sikkert mest at den første behandling som regel koster omkring 500-1000 kr. afhængigt af vedrørende man vælger ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster store 250-600 kr. det kan virke som forvirrende pengebeløb, men såfremt man burde klare det op i pris og kvalitet store eyelash extensions og de nogen anderledes make-up produkter, der burde anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét i grunden op. en stor del børn beslutter hver måned at købe 3-fem adskillige typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er muligvis næppe billige og kvalitetsprodukter koster tit over 100 kr. pr. del. Derudover skal der bruges sædler på maske fjerner og øjencreme for ikke at ødelægge ens naturlige vipper. kunde man selv falske vipper skal man lige her ligeledes op i en kryb prisklasse for at få et produkt, der virkelig ikke vælter af efter en dags periode og her er nok dét slet ikke altid trygt, at limen er allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men dét er nok overhovedet ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, ligeledes på den intime sparer man meget, man får mere kvalitetstid til sig selv og sine pligt. I i massevis år har mænd brokket sig over, at de hele tiden skal vente på deres kærester og koner på grund af makeuppen skal sidde fejlfrit inden man går ud af døren, med eyelash extensions springer man flere skridt over i løbet af en døgn. I stedet for at bruge periode på at få lagt en mascara, der virkelig ikke klumper samt rense af såfremt man en morgen er næsten sikkert træt og rammer ved siden af, kan man kun kigge sig i spejlet og evt. nøjes med at ligge en eyeliner. dét selvsamme laver sig gældende når døgnet er slut, man behøver virkelig ikke anvende tid på at rense øjnene med makeupfjerner, man burde enkelt efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. det kan altså nyttigt afregne sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med økonomien kan man ønske sig gavekort til salonen.

fremmed reference