Med eyelash extensions er du sikret det perfekte look til hverdag


Eyelash extensions er kommet for at blive, i enormt mange år ejer mænd i hele verden benyttet sig af hair extensions med flotte resultater og nu er muligvis turen kommet til dét næste skridt. Man behøver virkelig ikke længere bruge en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver slet ikke slide sit dankort ved at købe adskillige typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel falder af i løbet af et forhold år. Løsningen på alle disse daglige sysler og forhindringer er næsten sikkert eyelash extensions, der findes endnu flere teknikker og andre længder på eyelash extensions, ergo kan i mixe og matche som du selv håber og opnå dét resultat du drømmer da capo. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, ergo skal i kun én gang om måneden koncentrere i ifald at få smukke vipper og resten af tiden kan du anvende på at nyde det smukke resultat. tit vil man komme ud for at teknikerne anvender ’single lash’ metoden til at fyldiggøre jeres naturlige vipper, ved denne teknik limes enkelte vippehår på dine naturlige vipper ét af gangen. beslutter i at få håndteret eyelash extensions vil du først blive grundigt guidet gennem de rigelig fremtidsperspektiver, der findes adskillige længder, der mest ændrer fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der diverse tykkelser på vippe extensions og til sidst kan i blive spurgt om du håber ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. dét er helt sikkert ganske ufarligt og i grunden utrolig skønt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, en hel del klienter vælter i søvn, da dét er nok så afslappende, blot for at kunne vågne op og se det flotte resultat. flere anderledes brugere af eyelash extensions ejer allerede efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere gider nøjes med deres naturlige vipper. dét tager store 1,fem-2,fem år at få eyelash extensions, men resultatet er næsten sikkert besluttet ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden maske, da dét talløs placeringer går ud over påsætningstiden, forudsat teknikeren først burde til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions gider med tiden selv vælte af, ifald virkelig ikke i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, dét anbefales at man går til sin tekniker, hvis man ønsker at fjerne sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at borttage dem selv, dog er helt sikkert fjernelsen gratis megen placeringer.


eyelash extensions

Sådan passer du bedst på dine eyelash extensions.

Når man først ejer ligget endnu flere uger for at opnå resultatet af ens drømme vipper er helt sikkert det klart, at man drømmer at passe dårligt på dem, så de holder så i lang tid som muligt. Der er helt sikkert som med allesammen andre skønhedsbehandlinger fåtal retningslinjer man kan følge, såfremt man drømmer at opnå det bedst mulige resultat. Når du efterlader salonen må i næppe træne eller gå i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 år, dette skyldes at limen burde have lov at hærde for at dine eyelash extensions kan sætte sig fast. dét er helt sikkert dog tilladt at gå i bad efter 4-5 uger, så længe man ikke gnider øjnene under vandet, derudover anbefales dét at man dupper miljøet omkring øjnene tørre efter hvert bad, det anbefales også at man ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden i forlader salonen kan du tilkøbe, når overhovedet ikke dét er muligvis med i omkostningen, en afrensningsvæske til dine nye vipper, det anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde sundheden og smidigheden i dine eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte dine eyelash extensions er muligvis ekstremt følsom for olierede produkter og det anbefales ergo at man ikke benytter olierig maske fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man har eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions i håber påført kan du jo vildt vælge mellem tykke, slanke, lange og korte vipper, hvilket betyder at i ikke behøver at påføre mascara på jeres eyelash extensions – ærlig talt anbefales det at man undgår mascara, da dét kan forringe holdbarheden på dine friske vipper. dersom du en aften skal til et højere arrangement og drømmer at give dine vipper flere så meget fylde kan du påføre mascara på dét yderste af dine vipper, i burde kun huske at borttage den før du går i seng for at skade vipperne mindst sandsyneligt, rigelig teknikere har en eller flere mascara de kan anbefale til behov med eyelash extensions. dine nye vipper er muligvis produceret med en c-kurve, der laver at de altid har lyst til bue pænt og synkron give fylde, det anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i skuffen som sandsyneligt, da brug af vippebukker kan knække limningerne mellem dine naturlige vipper og jeres extensions. enkelte personer udskiller per natur flere fedtstoffer gennem huden end andre, udskillelsen af sjovt og olie fra skindet kan forringe holdbarheden af dine nye eyelash extensions.dét kan sagtens betale sig at få eyelash extensions.

i massevis børn piger og damer går op i deres udseende, et yndigt ydre er helt sikkert det ideelle visitkort, trods ifald man er helt sikkert i studie eller er helt sikkert midt i sin karriere. talrig ser på omkostningerne for eyelash extensions og tænker, at det umuligt kan afbetale sig, årsagen for disse sind er nok oftest at den første behandling som regel koster rundt 500-1000 kr. bundet af ifald man vælger ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster mellem 250-600 kr. dét kan virke som hektiske beløb, men dersom man skal ordne det op i pris og kvalitet lille eyelash extensions og de rigelig anderledes makeup produkter, der burde anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går dét i grunden op. mange piger vælger hver måned at købe 3-5 adskillige typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er ikke billige og kvalitetsprodukter koster tit over hundred kr. pr. del. Derudover skal der anvendes mynter på makeup fjerner og øjencreme for ikke at ødelægge ens naturlige vipper. handler man selv falske vipper burde man her ligeledes op i en kryb prisklasse for at få et produkt, der virkelig ikke falder af efter en dags periode og lige her er nok det virkelig ikke hele tiden trygt, at limen er næsten sikkert allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men det er virkelig ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, ligeledes på den personlige sparer man så meget, man modtager mere kvalitetstid til sig selv og sine pligt. I i massevis år ejer mænd brokket sig over, at de altid skal vente på deres kærester og koner på grund af makeuppen skal sidde perfekt inden man går ud af hoveddøren, med eyelash extensions springer man flere skridt over i løbet af en dag. I stedet for at bruge tid på at få lagt en mascara, der næppe klumper samt rense af dersom man en morgen er muligvis træt og rammer ved siden af, kan man bare kigge sig i spejlet og måske nøjes med at ligge en eyeliner. det samme gør sig gældende når dagen er slut, man behøver virkelig ikke anvende tidsramme på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal enkelt efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og måske børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså nyttigt afskrive sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber det med økonomien kan man ønske sig gavekort til salonen.

udefrakommende reference