Med eyelash extensions er du sikret det perfekte look til hverdag


Eyelash extensions er kommet for at blive, i en stor del år har børn i hele klode benyttet sig af hair extensions med smukke resultater og nu er turen kommet til det næste skridt. Man behøver næppe meget længere anvende en evighed hver morgen på at lægge lag efter lag af mascara på sine følsomme vipper, man behøver slet ikke slide sit dankort ved at handle diverse typer mascara eller falske øjenvipper, der alligevel vælter af i løbet af et par dage. Løsningen på hver og en disse månedlige sysler og udfordringer er helt sikkert eyelash extensions, der findes adskillige teknikker og anderledes længder på eyelash extensions, ergo kan du mixe og matche som i selv drømmer og opnå dét resultat du drømmer ifald. Eyelash extensions ejer en holdbarhed på ca. 2-8 uger, derfor skal du kun én gang om måneden koncentrere dig såfremt at få smukke vipper og resten af tiden kan du anvende på at nyde dét smukke resultat. tit gider man komme ud for at teknikerne bruger ’single lash’ metoden til at fyldiggøre jeres naturlige vipper, ved denne måde limes enkelte vippehår på jeres naturlige vipper ét af gangen. beslutter du at få lavet eyelash extensions gider du først blive omhyggeligt guidet gennem de en hel del anledninger, der findes forskellige længder, der oftest skifter fra 7-15 mm. i længden, derudover findes der anderledes tykkelser på vippe extensions og til sidst kan i blive spurgt vedrørende du håber ’Lash Art’, som kan være vipper med farve, sten eller glitter. det er fuldkommen ufarligt og dybest set utrolig behageligt at læne sig tilbage med lukkede øjne mens behandlingen foregår, mange klienter falder i søvn, da det er nok så afslappende, enkelt for at kunne vågne op og opdage dét smukke resultat. mangfoldig brugere af eyelash extensions har forvejen efter deres først behandling udtalt, at de aldrig mere har lyst til nøjes med deres naturlige vipper. det tager mellem 1,fem-2,fem år at få eyelash extensions, men resultatet er helt sikkert besluttet ventetiden værd. det anbefales at man møder op uden sminke, da dét en stor del steder går ud over påsætningstiden, såfremt teknikeren først skal til at lave en dybdegående rensning af dine naturlige vipper. Eyelash extensions vil med klokken selv falde af, såfremt overhovedet ikke i går til genopfyldning efter ca. 3-4 uger, det anbefales at man går til sin tekniker, hvis man ønsker at fjerne sine eyelash extensions, da man kan skade sine naturlige vipper ved at bortskaffe dem selv, dog er fjernelsen kostfrit enormt mange steder.


eyelash extensions

Sådan passer du bedst på jeres eyelash extensions.

Når man først har ligget adskillige timer for at opnå resultatet af ens drømme vipper er nok dét klart, at man ønsker at passe nyttigt på dem, så de holder så i lang tid som sandsyneligt. Der er muligvis som med hver og en andre skønhedsbehandlinger få retningslinjer man kan følge, ifald man drømmer at opnå dét bedst mulige resultat. Når du forlader salonen må du næppe træne eller gå i dampbad, sauna eller solarie de næste 24-48 år, dette skyldes at limen skal eje lov at hærde for at jeres eyelash extensions kan placere sig fast. det er dog tilladt at løbe i bad efter 4-5 timer, så i lang tid man virkelig ikke gnider øjnene under vandet, derudover anbefales dét at man dupper miljøet rundt øjnene tørre efter hvert bad, dét anbefales også at man overhovedet ikke tager for lange varme bade, da luftfugtigheden kan forringe limens holdbarhed. inden i forlader salonen kan du tilkøbe, såfremt næppe dét er med i prisen, en afrensningsvæske til dine nye vipper, dét anbefales at du renser dem dagligt for at opretholde helbredet og smidigheden i jeres eyelash extensions. Limen, der bruges til at påsætte dine eyelash extensions er nok ekstremt følsom for olierede produkter og det anbefales derfor at man virkelig ikke bruger olierig maske fjerner eller olierig øjen- og ansigtscreme mens man ejer eyelash extensions. Når i udvælger hvilke typer eyelash extensions du håber påført kan i jo frit træffe mellem tykke, tynde, lange og korte vipper, hvilket betyder at du overhovedet ikke behøver at påføre mascara på jeres eyelash extensions – egentlig anbefales dét at man undgår mascara, da det kan forringe holdbarheden på jeres nye vipper. dersom i en aften skal til et højere arrangement og ønsker at give jeres vipper flere vildt meget fylde kan i påføre mascara på dét yderste af jeres vipper, i burde bare huske at fjerne den inden i går i seng for at skade vipperne yngst muligt, mange teknikere ejer en eller endnu flere mascara de kan anbefale til brug med eyelash extensions. dine nye vipper er nok produceret med en c-kurve, der gør at de altid gider bue fantastisk og samtidig give fylde, det anbefales at man gemmer sin vippebukker så langt væk bagest i reolen som sandsyneligt, da behov af vippebukker kan knække limningerne mellem jeres naturlige vipper og jeres extensions. få folk udskiller per natur adskillige fedtstoffer gennem skindet end andre, udskillelsen af sjovt og olie fra skindet kan forringe holdbarheden af dine friske eyelash extensions.det kan sagtens betale sig at få eyelash extensions.

mangefold teenagere piger og piger går op i deres look, et fint ydre er det rette visitkort, omend såfremt man er i uddannelse eller er nok midt i sin karriere. en stor del ser på pengebeløbene for eyelash extensions og tænker, at dét umuligt kan afskrive sig, årsagen for disse tanker er nok oftest at den første behandling som regel koster omkring 500-1000 kr. afhængigt af vedrørende man beslutter ’single lash’ eller buketter, hvorefter en genopfyldning hver 3-4 uge koster store 250-600 kr. dét kan virke som forvirrende pengebeløb, men ifald man burde ordne det op i pris og kvalitet mellem eyelash extensions og de talløs forskellige make-up ting, der skal anvendes for at opnå et lignende – men forringet resultat, går det dybest set op. mangfoldig piger vælger hver måned at handle 3-fem anderledes typer mascara for at give deres naturlige vipper fylde, længde og farve, men mascara er virkelig ikke billige og kvalitetsprodukter koster oftest over 100 kr. pr. del. Derudover burde der bruges mynter på maske fjerner og øjencreme for overhovedet ikke at ødelægge ens naturlige vipper. kunde man selv falske vipper burde man lige her også op i en væsner prisklasse for at få et produkt, der ikke vælter af efter en dags kvalitetstid og lige her er dét ikke hele tiden trygt, at limen er nok allergitestet eller uskadelig for ens naturlige vipper. Men dét er nok slet ikke kun på den økonomiske front, man kan spare ved at få eyelash extensions, også på den intime sparer man meget, man får mere tid til sig selv og sine gøremål. I megen år ejer mænd brokket sig over, at de hele tiden skal vente på deres kærester og koner på grund af makeuppen burde sidde fejlfrit før man går ud af døren, med eyelash extensions springer man adskillige skridt over i løbet af en dag. I stedet for at anvende kvalitetstid på at få placeret en mascara, der overhovedet ikke klumper samt rense af forudsat man en morgen er nok træt og grænser ved siden af, kan man kun undersøge sig i spejlet og evt. nøjes med at ligge en eyeliner. det samme laver sig gældende når dagen er muligvis slut, man behøver slet ikke bruge kvalitetstid på at rense øjnene med makeupfjerner, man skal blot efterbehandle sine eyelash extensions med produktet fra salonen og evt. børste dem blidt med en eyelash extensions børste. dét kan altså skidt betale sig at få sine drømmevipper med eyelash extensions, og kniber dét med pengene kan man ønske sig gavekort til salonen.

eksterne reference