Når strømmen er til, men intet vil – en elektriker i København skal der til!

du kender det formentlig skidt. det regner udenfor. det tlaver. hunden er lettere skræmt og gemmer sig under sofaen, eller katten hopper op ved synet af et lyn. pludselig slår al strømmen fra, og du går ud til relæet for at slå det til igen. strømmen er til, men vil ikke reagere alligevel. der er stadig bælgravende mørk, og relæet vil ikke reagere. strømmen er gået. hvad laver du så? giv din elektriker i københavn et kald – han ved, hvad der skal til, når strømmen intet vil!

bevar roen, og hav tålmodighed

først og fremmest er det dog nødvendigt, mens du venter på din elektriker, at have tålmodighed, udvise ro og berolige din familie. et mørklagt bolig eller lejlighed inde midt i københavn kan have uhyggelige elementer, men forsøg at gøre det hyggeligt for jer alle sammen. rid stormen af, og blæs på den ved at tænde stearinlys, så der igen kommer lys ind i jeres bolig eller lejlighed. behov eventuelt en af familiens smartphones til at tænde op for noget musik, så der slet ikke er så stille i mørket. berolig vennerne ved at fortælle dem en historie, eller tag et spil kort eller et brætvideospil. vent på din lokale elektriker i københavn, der ved, hvad han har at gøre med, og som snart kommer med sin ekspertise og sine gode råd samt sin taske fyldt med værktøj af enhver slags, der tiltrækkende snart burde hjælpe jer til at få lys i jeres hjem igen.

din elektriker i københavn kan sit kram

ved strømnedbrud ved elektrikeren, lige hvad hun skal ordne. hun har det rette værktøj og de rigtige evner til at få jeres problem fikset i en fart. når lynet slår ned, er de ingen årsag til panik. i stedet bør i alle forholde jer i ro og snakke roligt med eventuelle mænd eller kæledyr, der måske virkelig ikke ligefrem er glade for mørket og tabet af strøm i barndomshjemmet. snart kommer elektrikeren, der kan sit kram, og som tiltrækkende skal gøre jeres elektricitet hurtigt!

LÆS MERE  Hvordan finder jeg vej til Massage på Østerbro