Når strømmen er til, men intet vil – en elektriker i København skal der til!

du kender det formentlig nyttigt. det regner udenfor. det tgører. hunden er lettere skræmt og gemmer sig under sofaen, eller katten hopper op ved synet af et lyn. pludselig slår al strømmen fra, og du går ud til relæet for at slå det til igen. strømmen er til, men vil virkelig ikke reagere alligevel. der er stadig bælgravende mørk, og relæet vil virkelig ikke reagere. strømmen er gået. hvad gør du så? giv din elektriker i københavn et kald – han ved, hvad der skal til, når strømmen intet vil!

bevar roen, og hav tålmodighed

først og fremmest er det dog nødvendigt, mens du venter på din elektriker, at have tålmodighed, udvise ro og berolige din familie. et mørklagt hus eller lejlighed inde midt i københavn kan have uhyggelige elementer, men forsøg at klare det hyggeligt for jer alle sammen. rid stormen af, og blæs på den ved at tænde stearinlys, så der igen kommer lys ind i jeres ejendom eller lejlighed. brug eventuelt en af familiens smartphones til at tænde op for noget musik, så der overhovedet ikke er så stille i mørket. berolig familien ved at fortælle dem en historie, eller tag et computer spil kort eller et brætcomputer spil. vent på din lokale elektriker i københavn, der ved, hvad han har at gøre med, og som snart kommer med sin ekspertise og sine gode råd samt sin taske fyldt med værktøj af enhver slags, der tiltrækkende snart burde hjælpe jer til at få lys i jeres hjem igen.

din elektriker i københavn kan sit kram

ved strømnedbrud ved elektrikeren, lige hvad han skal gøre. hun har det rette værktøj og de rigtige evner til at få jeres problem fikset i en fart. når lynet slår ned, er de ingen grund til panik. i stedet bør i alle forholde jer i ro og snakke roligt med eventuelle børn eller kæledyr, der måske slet ikke ligefrem er glade for mørket og tabet af elektricitet i hjemmet. snart kommer elektrikeren, der kan sit kram, og som nok burde fikse jeres elektricitet hurtigt!

LÆS MERE  Sådan finder du privat rengøring i København